lørdag 5. oktober 2013

Pulsvarmere med ugler / pulse warmers with owls


Enda flere uglevarmere:)
Pulsvarmerne med uglemotiv er i ferd med å bli min høstfavoritt, og jeg har prøvd meg igjen. Oppskriften fant jeg i Molly Makes Norway, blad nr 2.

Kjøpte garn på Alfhild Jørgensen på Notodden. En koselig butikk med garn og brukskunst. Alltid mange gode ideer å få der.

I disse pulsvarmeren har jeg brukt Rauma vamsegarn og pinne nr 5.
Pulse warmers with owl design is about to become my fallfavorite and I have tried me again. The recipe I found in Molly Makes NorwayNo. 2

Bought yarn at Alfhild Jørgensen at Notodden. A cozy store with yarn and crafts. Always lots of great ideas to get there.

In these pulse warmers I have used Rauma vamsegarn and needles 5
Oppskrift finner du her/ The recipe 


Bildene ble tatt på en deilig skogstur i dag. Pulsvarmerne var gode og varme. Målet med turen var å finne noen fine lerkegreiner. De er så dekorative. Jeg hadde så lyst til å lage noen fine hjerter med bjørk og lerkegreiner. Lerkegreinene med kongler var ikke så lette å finne, men bjørk har jeg iallefall.

 The pictures were taken on a lovely walk in the forest today. The pulse warmer were good and hot. The aim of the trip was to find some nice larch branches. They are so decorative. I really wanted to make some nice hearts with birch and larch branches. Larch branches with cones was not so easy to find, but at least I have birch.


Her finner du noen jeg har strikket i et litt annet garn: Pulsvarmer med ugler

4 kommentarer:

 1. Disse ser kjempegode ut!

  SvarSlett
 2. De er kjempegode. Myke og deilige å ha på, og så er de strikka uglene veldig dekorative.

  SvarSlett
 3. Har også strikket dem. Brukte forskjellige typer garn og forskjellige pinnestørrelser, men de ble uansett altfor små. Bortsett fra det var de morsomme å strikke :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så kjedelig. De jeg strikket i vamsegarn passet meg, og jeg har ikke små hender. Håper du har noen med små hender du kan gi bort til da. God jul!!

   Slett