Pulsvarmere med ugler / pulse warmers with owls


Enda flere uglevarmere:)
Pulsvarmerne med uglemotiv er i ferd med å bli min høstfavoritt, og jeg har prøvd meg igjen. Oppskriften fant jeg i Molly Makes Norway, blad nr 2.

Kjøpte garn på Alfhild Jørgensen på Notodden. En koselig butikk med garn og brukskunst. Alltid mange gode ideer å få der.

I disse pulsvarmeren har jeg brukt Rauma vamsegarn og pinne nr 5.
Pulse warmers with owl design is about to become my fallfavorite and I have tried me again. The recipe I found in Molly Makes NorwayNo. 2

Bought yarn at Alfhild Jørgensen at Notodden. A cozy store with yarn and crafts. Always lots of great ideas to get there.

In these pulse warmers I have used Rauma vamsegarn and needles 5
Oppskrift finner du her/ The recipe 


Bildene ble tatt på en deilig skogstur i dag. Pulsvarmerne var gode og varme. Målet med turen var å finne noen fine lerkegreiner. De er så dekorative. Jeg hadde så lyst til å lage noen fine hjerter med bjørk og lerkegreiner. Lerkegreinene med kongler var ikke så lette å finne, men bjørk har jeg iallefall.

 The pictures were taken on a lovely walk in the forest today. The pulse warmer were good and hot. The aim of the trip was to find some nice larch branches. They are so decorative. I really wanted to make some nice hearts with birch and larch branches. Larch branches with cones was not so easy to find, but at least I have birch.


Her finner du noen jeg har strikket i et litt annet garn: Pulsvarmer med ugler

Kommentarer

 1. Disse ser kjempegode ut!

  SvarSlett
 2. De er kjempegode. Myke og deilige å ha på, og så er de strikka uglene veldig dekorative.

  SvarSlett
 3. Har også strikket dem. Brukte forskjellige typer garn og forskjellige pinnestørrelser, men de ble uansett altfor små. Bortsett fra det var de morsomme å strikke :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så kjedelig. De jeg strikket i vamsegarn passet meg, og jeg har ikke små hender. Håper du har noen med små hender du kan gi bort til da. God jul!!

   Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg