Julekalender 1. klasse


      
I 1 .klasse har vi laget en julekalender som skal henge i klasserommet, og nå er kveld og ettermiddagstimen benyttet til montering. Ungene sydde med liv og lyst.
Hjertene ble kjempesjarmerende med sting på kryss og tvers. Jeg har montert de tjuefire hjertene i ullfilt hengende fra en bjørkekrans. Ullfilt, hampetråd og treknapper er matrialer jeg liker godt.

Planen er at barna etter tur skal ta ned et hjerte hver dag slik at vi kan holde rede på hvor mange dager det er til julaften. .Telletrening hver dag i Desember. Siste skoledag før jul skal vi pakke de fint inn slik at alle har med seg en julegave hjem. Juleforberdelsene er i full gang.
Kommentarer

  1. Hei, i helga har jenta mi og jeg laget papirstjerner etter stor inspirasjon fra deg og den flotte bloggen din! La ut bilder på bloggen min, og linket videre til deg, håper det er ok for deg;) Titt gjerne innom på lykketid.blogg.no:)

    SvarSlett
  2. Tusen takk for en inspirerende og koselig kommentar. God omtale fikk jeg og :-) Jeg er bare glad for deling. Det er det å inspirere andre som driver meg. Så kort innom bloggen din, men lover å bruke mer tid senere for der var det mye fint. Ha en super og kreativ kveld. MvH Kine

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg